Je kunt je MySecretCrush-account en bijbehorende gegevens op elk moment definitief verwijderen. Hieronder lees je precies hoe.
You can permanently delete your MySecretCrush account and associated data at any time. Here's exactly how.
Als je de app nog hebt geïnstalleerd, verwijder je je account zo:
If you still have the app installed, delete your account like this:
Heb je de app niet meer of lukt het niet via de app? Stuur dan een e-mail vanaf het e-mailadres waarmee je account is geregistreerd en wij verwerken je verzoek.
Don't have the app anymore, or can't do it in-app? Email us from the email address your account is registered with and we'll process your request.
Zet als onderwerp "Account verwijderen". We verwerken je verzoek binnen 30 dagen (meestal sneller) en bevestigen per e-mail.
Use the subject line "Delete account". We process your request within 30 days (usually sooner) and confirm by email.
info@mysecretcrush.appBij het verwijderen van je account wissen we permanent:
When you delete your account, we permanently erase:
Vragen over het verwijderen van je account of gegevens? We helpen je graag via Support of rechtstreeks op info@mysecretcrush.app.
Questions about deleting your account or data? We're happy to help via Support or directly at info@mysecretcrush.app.